Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru: au apărut dovezi că Diana Șoșoacă și George Simion sunt vaccinați

digi24.ro
andrei caramitru

Andrei Caramitru arată că, în ultimele zile, apar tot mai multe informații conform cărora Diana Șoșoacă și George Simion ar fi vaccinați, chiar dacă cei doi nu recunosc public acest lucru.

”Circula mult pe whatsapp printre oameni importanți si influenceri - o posibila dovada a vaccinarii sosoacei (cineva a si publicat-o si își asuma asta - vedeți mai jos). Eu nu știu, nu am cum sa verific si nici nu vreau - doar atrag atenția ca informația asta a fost dată pe Facebook și circulă.

Mai e ceva - Simion nu a stat in carantina in Londra la ultima lui vizita prin diaspora (așa ceva e posibil doar dacă esti vaccinat, nu inteleg cum altfel).

Acuma. Ăștia doi au multe mii de morți pe conștiință de fapt, au încurajat oameni sărmani sa nu se vaccineze care între timp au murit. Ei zic că nu sunt vaccinați dar nu vin cu nici o dovadă - se ascund in spatele gdpr si alte tâmpenii. Când ești ales - toate datele importante despre tine ar trebui sa fie publice (președintele american de exemplu este obligat sa publice situatia sănătății lui).

Așa că am o propunere. Dacă zic ca nu sunt vaccinați - sa o demonstreze public. Sa acceseze ei platforma de vaccinare intr-un live ca se pricep la asta - si sa ne arate ca nu sunt acolo. Sau sa dea dreptul altora sa arate asta. Ca altfel eu nu ii cred, punct. Sa demonstreze ei ca nu sunt, e așa de simplu. Dacă nu o fac - înseamnă ca sunt vaccinati si nu mai avem ce sa discutăm.”, scrie Andrei Caramitru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.