Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru avertizează opoziția: 'Mor de gât cu ei!'

Digi24
caramitru andrei

Andrei Caramitru, membru în comisia USR-PLUS de elaborare a programului de guvernare, spune că nu va accepta ca un guvern al opoziției să perpetueze situația „odioasă” a taxării pensiilor „nesimțite”.

„Știți ce mi se pare odios? Pensiile astea nesimțite. Și nu doar sumele. Ma enervează ca nu sunt taxate deloc. E o bătaie de joc inimaginabilă.

Dacă muncești și ai un salariu net de 3000 de lei, taxele pe care le plătești la stat sunt cam 2500 de lei. 75% din net!

Dacă ești Tudorel Toader ai o pensie bruta de 30’000 de lei pe lună. Pe care plătești taxe de 2800 de lei. Adică 10% din net. De 7.5 ori mai puțin!

Nu există țara in care așa ceva se întâmpla. Nicăieri. Nu o sa accept ca un guvern al actualei opozitii sa nu rezolve măcar egalizarea taxelor cu cele pe muncă (pentru pensiile mari) și aplicarea legilor depuse de USR. Mor de gât cu ei dacă le e frică să facă asta !”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Citește și: Lider PNL: Majoritatea bugetarilor sunt praf la locul de muncă. Trebuie să dispară voucherele, tichetele de vacanță .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.