Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru: Închideți-l pe Barna în casă și luați-i telefonul până se negociază Guvernul, să nu mai spună tâmpenii

National.ro
caramitru andrei

Fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, spune că liderul USR ar trebui să fie închis în casă și lăsat fără telefon până se negociază Guvernul, pentru că dacă mai spune „tâmpenii” atunci o să se convingă lumea că „e mai inteligent Ciolacu”.

Citește și: Rareș Bogdan: 'Vom propune ca PNL să aibă 10-11 miniştri, USR-PLUS 5-6 miniştri, iar UDMR doi miniştri'

„Închideți-l pe Barna in casa si luați-i telefonul pana se închide negocierea asta (zice ca nu avem nevoie de un general ca prim ministru și vrea sa fie el sef la camera deputatilor de exemplu - astea doar azi așa de încălzire). Și după parcati-l undeva sa nu poata face multe prostii. Ca dacă continua sa spună numai tâmpenii o sa ne convingem ca e mai inteligent Ciolacu. Aferim și doamne ajută”, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.

El și-a manifestat susținerea pentru instalarea ca premier a militarului de carieră Nicolae Ciucă, în timp ce Dan Barna a spus zilele trecute că o soluție militară în vârful Guvernului nu este o soluție de preferat pe termen lung.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.