Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru își ia la țintă foștii colegi, Nicușor Dan și Clotilde Armand: 'E clar că nu mai au ce căuta în pozițiile astea'

F. P.
andrei caramitru

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, e total dezamăgit de modul în care își fac treaba primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Dezamăgit de modul în care arată Sectorul 1 și Capitala, Caramitru vrea ca alți oameni să-i înlocuiască pe „Nicu și Clotilde”, persoane care, spune el, să fie minim competente.

„Eu stau in Bucuresti – cel mai bogat oras din România. In Dorobanti/Aviatorilor, cel mai scump cartier din Bucuresti. primarul general si cel de sector vin ”de la noi”.

Degeaba total, deși bugetele sunt enorme. nimic zero făcut pe nici o strada din toate cele pe care ma plimb (de la Universitate pana la Charles de Gaulle) sau in vreun parc – zona zero totuși, cartea de vizita a orașului. Doar 2 bloculețe refăcute un pic in Pta Dorobanti. Măcar o tufă de flori in plus, un Cos de gunoi nou, o iarba tăiată intr-un parc, o strada pe care sa fie ridicate mașinile parcate aiurea. Un trotuar refăcut. Ceva orice cât de mic. Din contra – e totul din ce in ce mai in paragină. E vai de lume.

Așa ceva este peste puterile mele de intelegere. O fi prostie, rea-voința, incapacitate totala de a gestiona ceva, nu știu. Ca bugete pentru chestii așa de simple sunt, hai sa fim serioși – si nu e nevoie de studii de fezabilitate, de nimic nu e nevoie. Trebuie doar sa și vrei sa faci ceva si sa nu lași orașul sa arate ca o albie de porci.

E clar ca Nicu si Clotilde nu mai au ce cauta in pozițiile astea. Îmi pare rau sa o spun, dar asta e. Sa vina naibii cineva care e macar minim competent, ceva basic la nivel Gâgă, oricine cât de cât normal.

Ps: nu are treaba asta cu politica. Sa repari gropi si sa ridici mașini nu are nici o legătura la ce partid ai card. E deja irelevant. trebuie sa fi competent si sa nu fi nesimțit, atât”, este mesajul lui Andrei Caramitru, potrivit bugetul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.