Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru pune tunurile pe PNL: 'Strategi de 2 bani, cu creier de babuin. Va veni şi apocalipsa voastră'

Digi24
caramitru andrei

Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna şi actual membru USR, critică dur decizia PNL de a-l colabora cu actualul primar al Iaşului, Mihai Chirica. Caramitru afirmă că este vorba despre un nou FSN sau un nou USL, iar în aceeaşi logică ar putea fi cooptată în PNL şi Gabriela Firea.

"Inteligenții de la peneleu. Dacă tot il iau pe Chirica la ei. Bre - luați și pe Firea. Ca s-a certat cu Dragnea și ceva voturi aduce. Și luați și Organizația PSD Teleorman. ma rog nu s-au certat cu Livache. Dar se dezic dacă le cereți. Si aduc voturi!!!! Sigur 60% va aduc acolo. Hai mai băieți. Hai cu fuziunea cu PSD ce naiba. Ca sunteti prieteni cu Ciolacu, cu Tudose, cu Ponta, cu toți ce naiba. Ca e chin altfel. Hai cu feseneul useleul 2020. Hai un pic de curaj. și după Închideți Internetul. Ce naiba - si chinezii și rușii și turcii au făcut-o. E ușor. Și gata ați rezolvat-o. Realitatea e - credeți voi că ați rezolvat ceva, strategi de 2 bani. Cu creier de babuin. Va veni și apocalipsa voastră. E doar o problema de timp. Plus minus 2 ani", scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a susținut miercuri, într-un comunicat, că drumul său politic va continua alături de Klaus Iohannis. Chirica nu a scris clar dacă va candida sau nu la Primărie din partea PNL. În 2017, Mihai Chirica a fost suspendat din toate funcţiile politice pe care le avea în PSD, iar ulterior, în 2018, a fost exclus din PSD.

Ludovic Orban spune despre eventuala candidatură a lui Mihai Chirica la Primăria Iași, din partea PNL, că acesta nu mai are treabă cu PSD de 3 ani, „dacă nu și mai mult”. Candidaturile vor fi propuse și validate, însă, în prima săptămână din martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.