Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Se stabilește o premieră istorică: Andrei Caramitru laudă cea mai mare acțiune a statului

andrei caramitru

Andrei Caramitru stabilește o premieră în discursul său public! Celebrul fost consilier al lui Dan Barna, plecat din USR, a lăudat cea mai mare acțiune a statului român din 2022: Recensământul Populației și Locuințelor!

Pentru prima dată în istorie, recensământul este organizat în totalitate online și se desfășoară pe o perioadă de 4 luni, la inițiativa președintelui Institutului Național de Statistică, Tudorel Andrei.

”Este extraordinar de important! Când cineva decide să investească într-o zonă anume, sat, regiune, se uită la aceste cifre, la vârstă, la venituri. Eu am lucrat cu zeci de firme. Primele date la care mă uitam erau cele de la INS. Dacă nu știm unde sunt oamenii, câți suntem, cine suntem, nu putem să facem o investiție, o politică publică.

Eu am niște semne de întrebare în ceea ce privește autoritățile locale, unde satele s-au depopulat. Eu cred că primarii de la noi vor vrea să aibă mai mulți locuitori, pentru că vor avea și un buget mai mare. ”, a spus Andrei Caramitru la TVR 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.