Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Cristea, după transferul la Craiova: Am venit cu gânduri mari şi îmi doresc să confirm speranţele puse în mine

gsp.ro
Andrei Cristea

Singura achiziţie a Craiovei din iarna aceasta, Andrei Cristea, a declarat înainte de debutul oficial pentru formaţia din Bănie că este încântat de ceea ce a găsit la Universitatea, potrivit mediafax.

Atacantul trecut şi pe la Steaua şi Dinamo e convins că nu-i va fi uşor la presiunea şi pretenţiile care sunt la Craiova.

„Am venit cu gânduri mari la o echipă mare, o echipă cu pretenţii şi îmi doresc să confirm speranţele puse în mine. Am mai avut discuţii cu Universitatea, dar abia acum s-au concretizat. Sunt convins că nu va fi uşor la presiunea şi pretenţiile care sunt aici. Am fost prezent în vară la finala Cupei şi m-am bucurat pentru trofeul câştigat de Craiova. Sunt încântat de ceea ce am găsit aici, atât organizatoric, cât şi ca primire din partea colectivului. Unde voi juca va decide mister, eu trebuie să dau totul pe teren. Nu am promis vreodată un număr de goluri, dar e clar că-mi doresc să marchez cât mai mult, fiindcă datoria atacantului este să fie prolific. Întotdeauna au fost meciuri spectaculoase între Craiova şi Viitorul, mi-au plăcut şi mie, sperăm să plecăm cu toate punctele”, a vorbit Andrei Cristea într-o conferinţă de presă.

Despre venirea lui Cristea, Devis Mangia a declarat: „Sunt fericit că Andrei este cu noi, fiindcă încercăm de un an şi jumătate să-l aducem la noi şi va fi o resursă importantă în cadrul echipei”.

Universitatea Craiova joacă duminică, de la ora 20:00, la Ovidiu, cu Viitorul. Înaintea desfăşurării etapei a 22-a, Craiova se află pe locul 3, cu 38 de puncte, iar Viitorul e pe 5, cu 33 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.