Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Dumitraş a semnat un contract pe două sezoane cu FC Botoşani

www.btonline.ro
Andrei Dumitraș

FC Botoşani a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat pe fundaşul Andrei Dumitraş, ultima dată component al FC Viitorul, jucătorul semnând un contract valabil două sezoane, anunță News.ro.

Dumitraş s-a despărţit miercuri de FC Viitorul.

"Este un sentiment plăcut. Tot timpul am avut amintiri frumoase de aici. Acum am şansa să joc acasă şi sper să o fac cât mai bine. Îmi doresc să mă antrenez cât mai bine, să reintru în formă, au o echipă foarte bună, un grup unit şi sper să-i ajut cât de mult pot. Mă bucur să lucrez din nou cu Costel Enache. Cât a fost el antrenor la Ceahlăul, echipa a avut rezultate bune şi eu am avut rezultate bune. Sper să nu dezamăgesc şi să fac o figură frumoasă. Orice jucător în postura în care mă aflam eu şi-ar fi dorit să facă un pas ca cel făcut de mine. În fotbal nimic nu este sigur, iar experienţa de la Viitorul mi-a dovedit acest lucru. A fost o experienţă din care am avut de învăţat. Acum sunt aici la Botoşani şi asta e tot ce contează. Am venit aici să stau, nu să plec. Pentru început am semnat pe doi ani dar sper să stau mai mult”, a declarat Andrei Dumitraş, potrivit fcbotosani.ro.

Citește și: Christoph Daum: 'Cu Armenia trebuie să controlăm jocul, să dominăm și să marcăm'

În vârstă de 29 de ani, Dumitraş a mai colaborat cu tehnicianul Costel Enache la Ceahlăul Piatra Neamţ.

"Noi l-am dorit foarte mult şi în trecut, inclusiv în vară. Chiar dacă am fost supărat pe el că a ales Viitorul în vară, până la urmă l-am înţeles. A vrut să joace în cupele europene, însă parcursul slab al Viitorului l-a făcut pe Hagi să regândească strategia. Acum vine la noi deşi a fost dorit şi de alte cluburi. E un jucător în care cred mult, care acoperă foarte multe posturi şi care sunt convins că ne va ajuta mult”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Pe lângă Ceahlăul şi Viitorul, Dumitraş a mai evoluat de-a lungul carierei la CSM Roman, FCSB şi CS "U” Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.