Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Ivan DEZVĂLUIE de ce nu s-a înțeles cu Steaua

www.digisport.ro
Andrei Ivan

Andrei Ivan a devenit unul dintre cei mai vânați jucători români la ora actuală. În luna aprilie, Becali a încercat să îl convingă pe atacant să se transfere la Steaua. La un meci dintre Voluntari și CS Universitatea Craiova, finanțatorul Stelei a mers la autocarul oltenilor și a stat de vorbă minute bune cu Ivan și cu tatăl acestuia, care se declasare, inițial, împotriva unei mutări a fiului său la clubul bucureștean. Săptămâna trecută, Gigi Becali a anunțat că nu mai e interesat de nouarul Craiovei.

Citește și: Christoph Daum schimbă din temelii echipa pentru meciul din Armenia: Miza e pe ATAC - FOTO

Atacantul este hotărât să încheie și acest sezon la CS Universitatea Craiova, afirmând că nu va pleca nici în această iarnă.

"Nu avea cum să se facă transferul ăla la Steaua niciodată. Nu m-a mulțumit salariul. Nu cred că era nici măcar mai mare decât cel pe care îl am la CS U. Era cam acolo. La Craiova e puțin, la Steaua puțin mai mult decât puţin. Eu le-am cerut o sumă pe care n-au acceptat-o și aia a fost. Poate mă gândesc la faptul că la Steaua erau foarte mulți jucători și nu știu dacă aş fi jucat ca titular. Așa, mai bine am rămas la Craiova. Sunt titular mereu, m-am impus și știu că nu am cum să pierd locul în primul 11. Recunosc că mi-era teamă că nu voi juca. Poate mă pierdeam, dacă stăteam mult pe bancă. Așa, la Craiova, joc meci de meci. Vom vedea ce o să fie la vară, pentru că nu vreau nici în iarna asta să plec", a declarat Andrei Ivan, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.