Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christoph Daum schimbă din temelii echipa pentru meciul din Armenia: Miza e pe ATAC - FOTO

www.click.ro
Christoph Daum

Faţă de primul meci din aceste preliminarii, remiza 1-1 cu Muntenegru, de la Cluj, selecţionerul german intenţionează să facă mai multe modificări în rândul titularilor, dar şi să schimbe sistemul de joc. Dacă împotriva muntenegrenilor a început cu ineditul cuplu de închizători Săpunaru - Hoban, de această dată, cu Armenia, ar urma să folosească unul singur, pe Hoban.

Daum ar trece astfel de la sistemul 4-2-3-1 la 4-1-4-1, o repartiţie mult mai ofensivă. O schimbare forţată şi de situaţia din clasament, având în vedere că, după semieşecul cu Muntenegru, doar 6 puncte din dubla cu Armenia şi cu Kazahstan ne-ar menţine cu şanse reale în lupta pentru calificarea la Mondialul din Rusia.

Citește și: O super-vedetă din Premier League, ÎN PERICOl de ARESTARE

Daum va schimba masiv echipa de start pentru meciul cu Armenia. În poartă, revine Tătăruşanu, cel care a lipsit cu Muntenegru, fiind accidentat. Fundaş dreapta rămâne Benzar, practic cam singura certitudine din meciul inaugural al preliminariilor. În centru, Moţi iese şi în locul său ar intra Săpunaru, care va face cuplu de stoperi cu un alt punct fix al "tricolorilor", căpitanul Dragoş Grigore. Iar fundaş stânga ar urma să joace stelistul Alin Toşca, în condiţiile în care Steliano Filip nu este compet refăcut, el antrenându-se prima dată normal abia ieri.

În faţa lui Hoban ar urma să apară un "zid" format din Adi Popa, Maxim, Stanciu şi Chipciu, un cvartet extrem de ofensiv, pe a cărui creativitate şi mobilitate se mizează pentru un succes la Erevan. În acest compartiment ar fi trei schimbări, doar Stanciu regăsindu-se în "11"-le de start împotriva Muntenegrului, conform Gazetei Sporturilor.

În fine, vârf împins ar urma să fie tot atacantul lui Deportivo la Coruna, Florin Andone, care, deşi nu a înscris încă pentru echipa sa de club, rămâne principala opţiune a selecţionerului Christoph Daum.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.