Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Ivan s-a întors în Liga 1: a semnat cu Craiova

romania tineret Andrei Ivan

Andrei Ivan (22 de ani) s-a întors în Liga 1! A revenit la Craiova, club care l-a dorit de ceva timp. Oltenii au fost în luptă cu un club din Franţa, dar Ivan a acceptat revenirea în România. Anunţul a fost făcut public de olteni, marţi, printr-un comunicat pe pagina de Facebook.

Citește și: Traian Băsescu, semnal pentru Rareș Bogdan și PNL: ‘Afară PSD!’

Potrivit ProSport, mutarea s-a făcut pentru un milion de euro şi procente dintr-un eventual transfer. În iulie, Andrei Ivan, 22 de ani, explica faptul că nu vrea să revină în Liga 1, ci doreşte să se impună în străinătate. Totuşi, atacantul oltean lăsa de înţeles că nu vrea să rămână la Kranosdar şi spunea că îşi propunea să prindă un transfer important: "Pe mine nu mă sună nimeni. Trebuie să mă întorc la Krasnodar, trebuie să o fac cât mai bine acolo, să joc. Încă nu e nimic stabilit, momentan nu am nicio ofertă de a pleca şi trebuie să mă întorc la Krasnodar. Nu e nimic adevărat (n.red. - că revine la Craiova). Vreau să o fac cât mai bine afară şi să prind un club bun".

Citește și: Și-a făcut harakiri! Demisie din Guvernul Dăncilă

Trei milioane de euro au plătit ruşii de la Krasnodar la începutul sezonului 2017-2018 pentru Andrei Ivan. În sezonul încheiat, Ivan a adunat 40 de jocuri pentru Rapid Viena, echipă pentru care a înscris trei goluri. Cota de piaţă a lui Andrei Ivan este de 1 milion de euro, conform site-ului Transfermarkt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.