Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Năstase, desemnat candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale din R. Moldova

moldova-suverana.md
andrei nastase

Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, a fost desemnat miercuri candidat al formaţiunii sale pentru alegerile prezidenţiale din 30 octombrie, informează Moldpres, conform agerpres.ro

Decizia a fost luată de către Consiliul Politic Naţional (CPN) al PPDA. 'Scrutinul prezidenţial reprezintă un element important în demararea procesului de scoatere a ţării din captivitate. Următoarea etapă, cea decisivă, este declanşarea alegerilor parlamentare anticipate', a comunicat Serviciul de presă al PPDA.

ALERTĂ la Frankfurt: Aeroportul a fost evacuat


'(...) CPN a decis desemnarea liderului Platformei DA, Andrei Năstase, în calitate de candidat pentru alegerile prezidenţiale. Totodată, CPN a votat o declaraţie în care cheamă reprezentanţii societăţii civile să convoace o nouă adunare a Forului Civic, care să identifice şi să propună soluţii pentru consolidarea forţelor politice sănătoase, participarea cu un singur candidat la alegerile prezidenţiale şi o listă comună la alegerile parlamentare', a menţionat aceaşi sursă.

Cererea de excludere a lui Ponta din Barou, 'FĂCUTĂ PRAF'. Atac DUR la Monica Macovei


În cadrul şedinţei, a fost constituit şi grupul de iniţiativă pentru susţinerea candidatului Andrei Năstase la alegerile prezidenţiale, acesta fiind condus de vicepreşedintele Platformei DA, Alexandru Slusari. 

Tot miercuri, PPDA va depune la Comisia Electorală Centrală cererea privind înregistrarea grupului de iniţiativă pentru colectarea semnăturilor de susţinere a candidatului Andrei Năstase la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.