Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Năstase intenționează să candideze la funcția de Procuror General al Republicii Moldova: Procuratura să nu slujească nimănui, ci doar legii

Radio Moldova
Andrei Nastase

Ex-liderul PPDA, Andrei Năstase intenționează să candideze la funcția de Procuror General, atunci când va fi lansat concursul. Anunțul a fost făcut chiar de către Năstase.

„Cu mare drag aș participa la concursul pentru ocuparea funcției de procuror general. Văd că se umblă la lege… Poate o modifică în sensul în care eu să pot participa la concurs”, transmite N4.md.

„Ceea ce vreau eu de la Procuratura Republicii Moldova e să nu slujească nimănui, nici măcar părții vătămate, ci legii. Eu am cu totul alte abordări. Eu am abordări instituționale, legale, văzute prin prisma Convenției Europene a Drepturilor Omului și altor tratate la care Moldova este parte.

Dar întâi de toate – prin prisma Constituției. Nimic nu a fost mai presus decât mine în tot ce am făcut eu cu Constituția. Și în raport cu Plahotniuc, și în raport cu Dodon, și în raport cu toată lumea, pentru că am știut că, dacă nu sunt așa, atunci degeaba mai pretind că sunt om de stat”, a punctat Năstase în cadrul unei emisiuni televizate de la Jurnal TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.