Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Năstase, prima declaraţie după câştigarea alegerilor: Primarul Chişinăului anunţă asaltul total asupra pro-ruşilor

Andrei Năstase

Andrei Năstase, primarul ales al Chișinăului, a declarat că victoria sa în cel de-al doilea tur de scrutin se datorează unității alegătorilor și forțelor "pro-europene, anti-oligarhice", și a lansat un apel la unitate în perspectiva alegerilor legislative din acest an.

Noul primar ales al Chișinăului, vorbind duminică seara la sediul formațiunii sale, Platforma Demnitate și Adevăr, alături de principala sa aliată, Maia Sandu, liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, a îndemnat la menținerea acestei unități, informează site-ul postului Radio Europa Liberă, citat de Mediafax.

Vezi şi: Ingredientul care îţi OTRĂVEŞTE ciorba. Semnal de ALARMĂ de la Asociația pentru Protecția Consumatorilor

"Această victorie ne aparține nouă tuturor, locuitorilor Chișinăului, locuitorilor din suburbii și întregii țări. Să continuăm la fel, să rămânem uniți și doar așa vom reuși în viitor, și în parlamentare, și în celelalte scrutine".

La rândul ei, Maia Sandu l-a felicitat public pe Andrei Năstase, afirmând: "Această victorie a demonstrat că uniți putem învinge! Tot așa vom câștiga și alegerile parlamentare".

Andrei Năstase a fost ales în funcția de primar al Chișinăului, obținând 52,57% din sufragii, arată rezultatele după numărarea tuturor voturilor, informează Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova.

Contracandidatul lui Năstase, Ion Ceban, din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (prorus), a fost votat de 47,43% din alegători, în cel de-al doilea tur al alegerilor anticipate pentru Primăria Chișinăului.

Vezi şi: Toţi părinţii trebuie să ştie! Ce trebuie să-l înveţi pe copil pentru a nu se pierde .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.