Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Nicolescu, adminitrator special Dinamo: Aş vrea să retragem numărul 12, în cinstea fanului dinamovist, oricare ar fi el

playsport.ro
dinamo logo

Administratorul special al FC Dinamo, Andrei Nicolescu, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că tricoul cu numărul 12 va fi retras în cinstea fanilor dinamovişti care au ajutat clubul în ultimii ani, potrivit news.ro.

"Cred că este momentul ca noi toţi să facem o reverenţă în faţa suporterului dinamovist şi mă bucur că Edi (n.r. - Galan, preşedinte DDB) a acceptat să fie alături de noi. Aş vrea să facem un gest simbolic. Aş vrea să retragem numărul 12, în cinstea fanului dinamovist, oricare ar fi el, în orice formă de afliere ar fi fost el, cu rugămintea ca Edi să primească de la Ovidiu (n.r - Burcă, antrenorul echipei) acest tricou, cu numărul 12, în cinstea fanului dinamovist”, a spus Nicolescu într-o conferinţă de presă.

Eduard Galan, preşedintele DDB, a afirmat că ultimii ani au fost grei, dar Dinamo este pe drumul cel bun. "Acest simbol arată că munca noastră nu a fost în zadar. Vreau să mulţumesc suporterului dinamovist, membrului DDB, cel care a făcut ca echipa să nu moară. Când cei care au spus că ar trebui să o luăm din liga a patra, noi ne-am opus. Am cumpărat acţiuni în club şi am adus peste 3,5 milioane de euro. Pentru prima oară după foarte mulţi ani, toţi acţionarii de azi lucrează în parteneriat. Asta ne dă speranţe că va urma o perioadă prolifică. Noi ne vom face în continuare datoria de acţionari, cele 12 procente pe care îi avem. Ultimii ani au fost groaznici, dar mergem spre bine. Hai Dinamo!”.

Eugen Voicu, acţionar FC Dinamo, a anunţat că s-a format o structură de acţionari din 4 septembrie. "Avem un nou acţionar, este vorba de o companie din grupul Renovatio, care are 21% din compania şi care şi-a asumat alături de noi acest proiect. Mai sunt acţionari cu care discutăm în momentul de faţă”, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.