Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Sin se bucură de prezentări oficiale: Prezentat saptămâna trecută de Sepsi, azi transferul jucătorului a fost anunţat şi de Dinamo

www.jurnalistii.ro
Dinamo

Andrei Sin (27 de ani) a fost prezentat oficial de Dinamo, marţi, 18 iunie, la o săptămână după ce fusese prezentat şi de Sepsi OSK, potrivit mediafax.

Dinamo a emis marţi, 18 iunie, un comunicat oficial în privinţa lui Andrei Sin: "Jucătorul Andrei Sin, ultima oară la Politehnica Iaşi, a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti, a anunţat conducerea executivă a clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Născut în Bucureşti, pe 26 octombrie 1991, Andrei Sin şi-a început cariera la juniorii Sportului Studenţesc şi a evoluat pentru Viitorul Constanţa, CS Otopeni, Callatis Mangalia, Delta Tulcea, CS U Craiova, Unirea Tărlungeni, ASA Tg. Mureş şi Politehnica Iaşi. Bine ai venit, Andrei Sin!

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța

33 de meciuri, 32 în campionat şi unul în Cupa României, a jucat Andrei Sin, sezonul trecut, pentru Politehnica Iaşi. A înscris un gol în partida FC Voluntari vs Politehnica Iaşi, scor 2-3.73 de partide a evoluat Andrei Sin în Liga 1, 62 la Politehnica Iaşi şi 11 la ASA Tg. Mureş, marcând trei goluri, toate în tricoul ieşenilor.

85 de jocuri şi 13 goluri a adunat Andrei Sin în liga secundă din România.28 de ani va împlini Andrei Sin pe 26 octombrie", se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Sepsi OSK a înregistrat transferul la Liga Profesionistă, însă managerul lui Dinamo, Florin Prunea, a declarat că nu va exista niciun litigiu şi că fundaşul va juca pentru Dinamo. Acum a fost făcut şi anunţul oficial, însă rămâne de văzut cum vor reacţiona cei de la Sepsi OSK.

Citește și: Alianța USR-PLUS, transformată în afacere de familie! Liderul care și-a inclus mătușa în schemă

În urmă cu o săptămână, Sin a fost prezentat oficial de Sepsi: "Clubul de fotbal Sepsi OSK l-a transferat pe fundaşul Andrei Sin, care a evoluat ultima oară pentru Politehnica Iaşi. Jucătorul, în vârstă de 27 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK", se arată în comunicatul emis de Sepsi.

Explicaţii pentru situaţia incredibilă în care se află Dinamo şi Sepsi OSK

Preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, a explicat pentru Digi Sport cum s-a ajuns în această situaţie: "Este înregistrat un contract la Ligă. Este un caz pe cât pare de complicat, pe atât de simplu. Jucătorul zice că nu a semnat contractul. El a primit oferta de la Sepsi prin mail şi a trimis-o unui prieten care lucra la un xerox, el nu era în ţară, a semnat-o prietenul său şi a trimis-o înapoi prin adresa de mail a instituţiei la care lucra.

Citește și: Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

Nu este o corespondenţă între jucător şi Sepsi. El a primit contractul, dar contractul a plecat înapoi semnat de pe un alt mail. Va fi foarte greu ca Sepsi să dovedească, va trebui făcută o expertiză grafologică, care se face după un original nu după un contract scanat.

Semnătura originală este pe contractul celor de la Dinamo. Cu siguranţă se va ajunge la litigiu".

În această vară, după venirea antrenorului Eugen Neagoe, Dinamo i-a mai transferat pe Răuţă, de la FC Voluntari, şi pe portarul Straton, fost Dunărea Călăraşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.