Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Stoica a semnat un contract valabil pe doi ani cu cea mai mare organizaţie de sporturi de contact din Asia

UFC

Luptătorul Andrei Stoica a anunţat că a semnat un contract valabil pe doi ani cu ONE Championship, cea mai mare organizaţie de sporturi de contact din Asia. Românul a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook, conform mediafax.

"Prieteni, aşa cum v-am promis, am o veste uriaşă pentru voi şi pentru ROMÂNIA! ONE Championship, cea mai mare proprietate media sportivă din Asia şi cea mai mare organizaţie de arte marţiale din lume, cu o acoperire care rivalizează cu NBA, NFL şi de ce nu, UFC din Statele Unite, care s-a bucurat de un succes răsunător în ultimii ani, iar cele 11 milioane de urmăritori pe reţelele de socializare pot sta martori, are planuri măreţe pentru 2019.

Am spus dintotdeauna că sunt mândru să duc steagul României pe cele mai înalte culmi, iar acum sunt extrem de mândru că am această oportunitate, să lupt la cel mai înalt nivel. Vă mulţumesc pentru susţinere şi HAI ROMÂNIA", se arată în mesajul postat de Andrei Stoica, pe Facebook.

Compania ONE Championship a fost fondată în 2011 şi are sediul central în Singapore. Sub contract cu gigantul asiatic se mai află Eddie Alvarez, Brandon Vera sau Demetrious Johnson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.