Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Vlad: Dacă nu obţinem 3 puncte cu Germania, munca noastră de până acum se anulează

www.gsp.ro
Andrei Vlad

Portarul echipei naţionale de tineret a României, Andrei Vlad, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă online susţinută la Budapesta, că în cazul în care el şi colegii săi nu vor obţine cele 3 puncte în meciul cu Olanda, ultimul din faza grupelor Campionatului European U21, munca lor de până acum se anulează, anunță AGERPRES.

"Suntem siguri că vom avea un meci foarte greu cu Germania. Îl aşteptăm cu mare nerăbdare şi sperăm să ne bucurăm la final. Sper să facem un meci bun mâine şi să câştigăm. Nu contează ce e pe hârtie, ci doar ce facem noi pe teren. Am început destul de bine acest Campionat European. Dar dacă mâine nu vom reuşi să obţinem cele 3 puncte, munca noastră de până acum se anulează", a afirmat portarul.

"Eu mă gândesc doar la meciul nostru cu Germania, nu am nicio aşteptare de la meciul Ungaria - Olanda. Nu cred că e un secret al formei mele. Încerc să mă pregătesc cât mai bine la antrenamente, iar când intru să dau tot ce am mai bun din mine", a adăugat Andrei Vlad.

Vezi și: Guvernul Cîțu pregătește o lege anti-defăimare politică la televiziunile de știri .

Echipa naţională de fotbal Under 21 a României întâlneşte, marţi, de la ora 19:00, pe pe Stadionul Uj Bozsik din Budapesta, selecţionata Germaniei, în ultimul său meci din Grupa A a Campionatului European de tineret 2021.

Anterior, România U21 a încheiat la egalitate, 1-1, cu Olanda, şi a învins selecţionata Ungariei, cu 2-1.

Faza grupelor CE 2021 se desfăşoară în perioada 24-31 martie, iar primele două clasate în fiecare grupă se vor califica la turneul Final 8, care e programat între 31 mai şi 6 iunie, în aceleaşi ţări, Slovenia şi Ungaria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.