Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Vochin, oficial al FRF: 'Florinel Coman ar putea pleca de la FCSB'

www.gsp.ro
FCSB Florinel Coman, Florin Tănase

Florinel Coman (21 de ani) poate pleca de la FCSB în această vară, este opinia lui Andrei Vochin. Oficialul Federaţiei Române de Fotbal crede că aducerea lui Diogo Salomao (30 de ani) are la bază plecarea mijlocaşului care a impresionat la Campionatul European sub 21 de ani, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dezvăluirea momentului! Pe mâinile cui a ajuns afacerea cu care s-a îmbogățit Dan Barna din bani publici

Suma de transfer ar putea fi în jurul a 10 milioane de euro. Vochin aprecizaă că Gigi Becali îl va vinde pe Florinel Coman pe aproximativ aceeaşi sumă pentru care l-a cedat şi pe Nicolae Stanciu, dacă o echipă vine cu o propunere clară. "Nu trebuie să scoatem din calcul vânzarea lui Coman, adică a omului care în momentul ăsta e numărul unu pe post. La cum evoluează Coman acum, la ce a făcut la Euro, deja a pus acolo nişte bile albe. Şi dacă o mai ţine patru săptămâni aşa, să decidă meciuri din Europa League, meciuri din campionat, la vârsta lui... Dacă el patru săptămâni, până la calificarea în grupe, va decide meciuri, atunci cred că va avea oferte. Dacă vine cineva şi pune pe masă ce s-a pus pentru Stanciu, eu cred că îl dă", a declarat Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Citește și: Gabriela Firea a luat decizia: Voi candida

Coman a fost eroul naţionalei lui Mirel Rădoi în meciul doi din grupă, cu Anglia. A scos un penalty, a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă, la finalul unui meci terminat 4-2 în favoarea tricolorilor. Mijlocaşul are la echipa de tineret 16 meciuri, 3 goluri şi 4 pase decisive. Coman a făcut un sezon trecut bun la FCSB. A evoluat în 38 de partide, a marcat de 12 ori şi a oferit 10 pase decisive. Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Decizie atomică a CCR

“M-au întrebat dacă îl dau pe Florinel Coman cu 20 de milioane şi am spus nu! Apoi mă întrebau cu cât îl dau. Nu ştiu acum cu cât îl dau. Lasă, să vină el cu trofeul acasă şi după aia vedem. Deocamdată nu îl dau. Dar dacă voi avea o ofertă foarte bună pentru el, îl vând după Euro. Deocamdată nu ştiu cât valorează, să se încheie turneul şi vedem după aia”, spunea Becali pentru Fanatik, la o zi după calificarea României în semifinalele EURO U21.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.