Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Vochin: Victor Pițurcă n-a avut rezultate la Craiova din cauza metodelor învechite pe care a încercat să le aplice

www.sptfm.ro
Andrei Vochin Răzvan Burleanu

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, e convins că Victor Pițurcă n-a avut rezultate la Craiova din cauza metodelor învechite pe care a încercat să le aplice, scrie Mediafax.

„Atâta vreme cât nu eşti capabil să te schimbi şi tu crezi că tot ce ai făcut tu acum 20 de ani, când nu existau telefoane mobile, când erau maşini de scris mecanice, dacă nu te updatezi la aceste chestii s-ar putea să rămâi în urmă, să pierzi contactul cu jucătorii tineri.

Cred că dacă ţii un om în anul de graţie 2020 într-o grădină zoologică patru zile, cinci zile, săptămână de săptămână, devine o problemă de ordin psihologic”, a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.

Citește și: Conor McGregor va încasa 3.8 milioane de lire sterline pentru meciul cu Donald Cerrone din UFC

Pe 4 ianuarie, după ce Pițurcă a anunțat că pleacă de la Craiova, clubul a emis un comunicat de presă în care a explicat de ce antrenorul s-a despărțit de olteni. „Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Piţurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorinţa de a câştiga campionatul nu a fost susţinută de către club. Îi dorim mult succes!”, a fost comunicatul oficial al Craiovei.

Victor Pițurcă a fost prezentat la Craiova pe 3 septembrie și la începutul acestui an și-a dat demisia, lăsând echipa pe locul 4, cu 37 de puncte, la 7 lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.