Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compozitorul Andrew Lloyd Webber a anunţat că fiul lui cel mare a murit din cauza cancerului

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Compozitorul Andrew Lloyd Webber a anunţat sâmbătă că fiul lui cel mare, Nick, a pierdut lupta dusă timp de 18 luni cu cancerul gastric, informează DPA.

''Sunt devastat că trebuie să anunţ că iubitul meu fiul cel mare, Nick, a murit în urmă cu câteva ore în spitalul Basingstoke'', a spus Webber într-un comunicat trimis Daily News. ''Întreaga lui familie este reunită şi suntem cu toţii îndureraţi. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune în aceste momente dificile''.

Vestea morţii lui Nick survine la doar două zile după mutarea sa într-un centru pentru îngrijire paliativă după ce s-a îmbolnăvit de o pneumonie declanşată în contextul cancerului de care suferea, scrie agerpres.ro.

Compozitorul musicalului ''Bad Cinderella'' a dezvăluit pentru prima dată diagnosticul critic al fiului său pe 19 martie. A anunţat că va lipsi de la premiera spectacolului, care urma să aibă loc în seara de joi pe Broadway, pentru a fi alături de fiul său.

''Sunt extrem de dezamăgit că nu pot fi acolo, dar locul meu este aici, în Anglia, în acest moment'', a precizat compozitorul în vârstă de 75 de ani. ''Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje, toţi cei din distribuţie, şi succes''.

Asemenea tatălui său, Nick Lloyd Webber a fost compozitor şi producător. A fost implicat în numeroase proiecte, printre care şi ''Cinderella'', care a avut premiera în 2021 la Londra şi a primit o nominalizare la premiile Grammy anul trecut pentru cel mai bun album al unui musical.

Spectacolul se joacă în prezent pe Broadway sub denumirea ''Bad Cinderella'' şi este o adaptare modernizată a basmului clasic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.