Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andronescu şi Bănicioiu tună şi fulgeră la Congres: 'Nişte colegi au împrumutat nişte practici pedeliste'

Inquam Photos / George Călin
Inquam Ecaterina Andronescu DNA

Votul la Congresul PSD a început înainte de ora 16.00, deşi candidaţii nu au avut ocazia să-şi susţină discursurile. Unii candidaţi s-ar arătat extrem de nemulţumiţi de situaţie, pentru că sunt puşi în situaţia de a vorbit în faţa unei săli aproape goale.

Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu, candidaţi la funcţia de preşedinte executiv, au susţinut o declaraţie de presă comună. Bănicioiu intenţia să anunţe de pe scenă că îşi retrage candidatura în favoarea Ecaterinei Andronescu.

"Este un Congres cu foarte multe lucruri noi. În primul rând, nu-l invităm pe singurul președinte dat de PSD. Vă spun eu că nu a fost invitat. Și domnul Dragnea ar trebui să-i cedeze doamnei Dăncilă funcția de președinte al partidului. Nu s-a mai întâmplat așa ceva în PSD! Nu acesta este PSD-ul. PSD este un partid de oameni serioşi. Deocamdată, nişte colegi au împrumutat nişte practici pedeliste", a afirmat Bănicioiu.

La rândul ei, Andronescu a susţinut că şi-a depus candidatura pentru a le arăta colegilor mai tineri că se poate, însă jocurile au fost făcute înainte de Congres, iar ei i s-a părut "absolut umilitor" ca după mai bine de 20 de ani de activitate în partid să fie nevoită să stea "cu mâna întinsă" pentru a-i fi acceptată candidatura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.