Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray cere ATP să fie cu ochii pe Alexander Zverev, acuzat de fosta concubină că a rupt-o în bătaie

Alexander Zverev

Britanicul Andy Murray a cerut Asociaţiei Tenismenilor Profesionişti (ATP) să ia "foarte în serios" cazurile de violenţă conjugală, după acuzaţiile aduse lui Alexander Zverev de fosta prietenă a jucătorului german, Olia Şaripova.

"Am citit nişte lucruri şi este clar că tenisul nu are o politică referitoare la violenţa conjugală. Este un lucru pe care noi ca sport ar trebui să-l examinăm, pentru ca ATP să ştie ce să facă în această situaţie, în loc să ne gândim la aceste lucruri şi să reacţionăm după ce se întâmplă. Am putea fi ceva mai proactivi într-o astfel de situaţie. Trebuia s-o ia foarte în serios şi să vadă ce se va întâmpla lunile următoare", a declarat Murray pentru cotidianul The Guardian.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

Zverev continuă să nege acuzaţiile aduse de Şaripova, care susţine că a fost lovită de mai multe ori de tenismanul german, scrie agerpres.ro.

Răspunzând cu întârziere la acuzaţiile vizându-l pe Zverev, ATP a condamnat "orice formă de violenţă sau de abuz".

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani

Sârbul Novak Djovic, liderul mondial al tenisului masculin, care a demisionat în una august din consiliul jucătorilor ATP, a spus că această asociaţie ar trebui să aibă propria sa politică referitoare la violenţa conjugală, aşa cum se întâmplă în sportul din Statele Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.