Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray, după meciul de aproape şase ore cu Kokkinas: 'Acum vreau să dorm'

După un meci de aproape şase ore şi încheiat la 04.05 dimineaţa, Andy Murray s-a calificat în turul trei la Australian Open, dar singurul lucru pe care şi l-a dorit a fost să doarmă, scrie news.ro.

"Acesta este de departe cel mai lung meci pe care l-am jucat. Dar se poate întâmpla în condiţii de frig, cu mingi de genul ăsta unde poţi avea raliuri care durează... E ciudat pentru că atunci când am început mingile erau moi, de parcă nu era presiune. În ceea ce mă priveşte, fizic m-am simţit mai bine pe teren astăzi decât în ​​primul tur (împotriva lui Berrettini), ceea ce este pozitiv, dar să închei la ora 4.00 dimineaţa nu este ideal. Nu văd ce beneficii aduc meciurile jucate așa târziu. Incredibil, oamenii au stat până la capăt, când îmi imaginez că unii trebuie să meargă la muncă în această dimineaţă. Apreciez foarte mult asta, s-a creat o astfel de atmosferă până la final... Dar dacă era copil de mingi un fiu de-ai mei şi venea acasă la 5 dimineaţa, ca părinte, asta m-ar pune pe gânduri. Nu este benefic pentru ei, pentru arbitri, nu cred că este grozav pentru fani, nici pentru jucători. Vorbim despre asta tot timpul de ani de zile. Dar când începi târziu un meci programat în sesiunea de noapte, se poate întâmpla aşa ceva...Au fost multe suişuri şi coborâşuri, cu frustrare, tensiune, emoţie. Este uimitor să câştig un astfel de meci, dar acum vreau să mă culc. E grozav, dar vreau să dorm", a spus Murray.

Murray a vorbit şi despre faptul că nu a putut merge la toaletă în timpul meciului. "Înţeleg regulile privind „pauza de toaletă”, chiar am vorbit mult despre asta (pentru ca durata lor să fie redusă). Dar am băut toată ziua lichide, iar la 3 dimineaţa, e frustrant să nu pot merge!".

Andy Murray a reuşit o altă performanţă incredibilă şi l-a învins pe australianul Thanasi Kokkinakis, într-un meci epic la Australian Open, care s-a terminat, joi, la 04:05, ora locală, după ce a început la ora 22.20.

Muray s-a impus cu scorul de 4-6, 6-7 (4-7), 7-6 (7-5), 6-3, 7-5, după un meci care s-a jucat timp de cinci ore şi 45 de minute.

A fost cel mai lung meci din cariera lui Murray, în vârstă de 35 de ani.

Meciul este al doilea în topul celor încheiate târziu în noapte, după cel din 2008, dintre Lleyton Hewitt şi Marcos Baghdatis, care s-a terminat la 04:34.

În turul trei, Murray va evolua cu spaniolul Roberto Bautista Agut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.