Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray participă la turneul challenger de al Rennes pentru a se reobişnui cu mai multe meciuri pe săptămână

Tenismanul scoţian Andy Murray a declarat că participă la turneul challenger de la Rennes pentru a se reobişnui cu disputarea a ''2-3-4 meciuri într-o săptămână'', relatează AFP.

La 34 de ani, fostul lider mondial asigură că se simte foarte bine şi că poate juca la ''un nivel foarte înalt'', după dubla operaţie suferită la şoldul drept, în 2017, iar apoi în 2019.

Murray ocupă acum locul 116 în clasamentul ATP, iar popularitatea şi palmaresul său încă îi deschid porţile turneelor mari, însă de fiecare dată la debut trebuie să înfrunte cei mai buni jucători, ceea ce nu este uşor, a explicat britanicul presei.

În acest an, Murray a fost învins în turul al treilea la Wimbledon de canadianul Denis Shapovalov (12 ATP), iar la US Open s-a înclinat în primul tur în faţa grecului Stefanos Tsitsipas (numărul 3 mondial).

Murray a salutat profesioniştii din umbră, pe care i-a regăsit la Rennes: ''Sunt toţi foarte buni. Ei şi-au consacrat întreaga viaţă tenisului''. Scoţianul s-a arătat bucuros de prezenţa francezilor Richard Gasquet, Gilles Simon şi Lucas Pouille, foşti jucători de top 10, care atrag spectatorii.

Andy Murray a debutat cu o victorie la Rennes, câştigând facil, cu 6-3, 6-1, în faţa germanului Yannick Maden (240 ATP), următorul său adversar urmând să fie decis marţi, dintre rusul Roman Safiulin şi francezul Manuel Guinard.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.