Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray se retrage de la Dubai din cauza unei accidentări

Andy Murray s-a retras de la turneul de tenis de la Dubai din această săptămână din cauza unei probleme recurente la șold, au anunțat luni organizatorii turneului.

Jucătorul de 35 de ani, triplu campion de Grand Slam, a fost pe punctul de a se retrage în 2019 și a fost operat anul trecut la șold, scrie Mediafax.

Cu toate acestea, el și-a reluat cariera după o altă operație și a ajuns în a patra sa finală ATP de la revenirea în circuit, la Qatar Open, săptămâna trecută, unde a fost învins de Daniil Medvedev.

"Ne pare rău să vă informăm că Andy Murray nu poate participa la turneul din acest an", au anunțat organizatorii de la Dubai într-o postare pe Twitter. "Andy s-a confruntat cu o accidentare recurentă la șold care, din păcate, îl forțează să nu participe la turneul de la Dubai".

Murray a declarat, după înfrângerea în fața lui Medvedev, că va trebui să își gestioneze mai bine corpul, mai ales după meciuri solicitante din punct de vedere fizic.

"La vârsta mea și cu unele dintre problemele pe care le am, trebuie să fiu atent la aceste lucruri. Nu pot să continui până când se întâmplă ceva", a declarat Murray.

"Trebuie să fiu un pic mai inteligent cu asta".

Retragerea lui Murray de la Dubai vine la o zi după ce compatrioata sa Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021, s-a retras de la Austin Open din Texas din cauza unei amigdalite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.