Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Spade: Kate suferea de depresie de cinci ani şi anxietate de mulţi ani şi căuta să se trateze. Sinuciderea ei a fost un șoc

popsugar.com
kate andy spade

Andy Spade, soţul şi cofondatorul Kate Spade New York, a declarat, la o zi după ce creatoarea de modă a fost găsită fără viaţă în apartamentul ei, că ea suferea de mulţi ani de depresie şi că sinuciderea ei a fost un şoc, scrie news.ro.

Marţi, Kate Spade, în vârstă de 55 de ani, a fost găsită spânzurată în dormitorul apartamentului ei din New York.

Într-un comunicat transmis New York Times, soţul ei a precizat că ea nu consumase alcool şi nici vreun drog. Cei doi trăiau separat de zece luni, însă nu fusese pusă problema divorţului.

„Kate a fost cea mai frumoasă femeie din lume. A fost cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o şi cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani. Eu şi fiica mea suntem devastaţi de pierderea ei. (...) Kate suferea de depresie de cinci ani şi anxietate de mulţi ani şi căuta să se trateze”.

El a mai povestit că nu existau probleme privind afacerea lor şi că a vorbit cu Spade cu o seară înainte şi „părea fericită”. „Nu era vreun semn ori avertisment că ar face asta”.

Cu câteva ore înainte, sora designerului, Reta Saffo, a declarat că Spade lua mai multe medicamente, care nu îi fuseseră prescrise, şi consuma alcool, iar sinuciderea „nu a fost neaşteptată”.

Citește și: Cercetătorii au descoperit! Cântecul foarte cunoscut care te poate ajuta să salvezi vieţi

Aceste afirmaţii sunt, în opinia lui Andy Spade, false.

Nepoata lui Kate Spade, actriţa Rachel Brosnahan („The Marvelous Mrs. Maisel”), a scris pe Instagram: „Era mai mult decât blândă, frumoasă şi sensibilă, talentată, amuzantă şi unul dintre cei mai generoşi oameni pe care i-am cunoscut. Era efervescentă”.

Kate Spade s-a remarcat în anii 1990 datorită unei linii de genţi. Compania pe care a fondat-o în 1993 alături de soţul ei, Kate Spade New York, a deţinut 140 de magazine în Statele Unite şi peste 175, în alte ţări.

În 2007, ea a părăsit brandul, iar în 2016 a anunţat că şi-a schimbat numele din Spade în Valentine.

Anul trecut, Coach a cumpărat Kate Spade pentru 2,4 miliarde de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.