Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aneta Udriştioiu: Avem o grupă un pic mai accesibilă, Krim este cel mai puternic adversar

www.agerpres.ro
CSM Bucuresti handbal feminin

Handbalista Aneta Udriştioiu consideră că echipa sa, CSM Bucureşti, are o grupă mai uşoară în acest sezon al Ligii Campionilor comparativ cu anul trecut şi crede că adversara de sâmbătă, Krim Ljubljana este cel mai puternic oponent. „E o grupă un pic mai accesibilă, dar trebuie să jucăm bine, sunt meciuri importante. Trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să-l câştigăm. Krim poate că a mai pierdut câteva jucătoare, dar important este ca noi la ora jocului să fim în formă atât în apărare cât şi în atac şi să câştigăm. Cred că Krim este cea mai puternică adversară din grupă. E un meci foarte important pentru noi, pentru că în cazul în care vom câştiga va fi o victorie de moral. Nu pot spune acum dacă suntem o echipă mai puternică decât anul trecut, trebuie să aşteptăm să înceapă Champions League. Dar cred că avem jucătoare de mare valoare”, a declarat Udriştioiu într-o conferinţă de presă.

Antrenoarea daneză Helle Thomsen speră într-un debut victorios în acest sezon al Ligii Campionilor, declarându-se mulţumită de nivelul la care se află echipa sa. „Sâmbătă vom juca primul meci acasă, îl aşteptăm. Krim e o echipă puternică, luptă bine, o ştim de anul trecut, joacă rapid. Va fi un meci important pentru noi şi mă aştept la un meci bun din partea noastră în primul meci jucat în faţa fanilor. Sunt mulţumită de cum arată echipa acum, cred că suntem pregătiţi pentru meciurile din Liga Campionilor. Cred însă că avem nevoie de mai multe meciuri pentru a atinge un nivel mai ridicat. Cred că arătăm bine ca echipă şi că putem urca nivelul”, a afirmat Thomsen.

Formaţia feminină de handbal CSM Bucureşti va debuta sâmbătă, de la ora 20.00, în actuala ediţie a Ligii Campionilor, când va întâlni echipa slovenă Krim Ljubljana. CSM Bucureşti face parte din grupa A a Ligii Campionilor alături de echipele Nykobing (Danemarca), Krim Ljubljana (Slovenia) şi Vistal Gdynia (Polonia), conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.