Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajat al Carierei Jilţ Nord, decedat la locul de muncă - IPJ şi ITM fac cercetări

Inquam Photos/ Octav Ganea
medicina legala INML
Potrivit IPJ Gorj, miercuri seara, Secţia 3 Poliţie Rurală Motru a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire la faptul că unui bărbat aflat în timpul serviciului i s-a făcut rău şi este inconştient.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că unui bărbat de 45 de ani, din comuna Samarineşti, în timp ce se afla la serviciu, la o carieră minieră din localitatea Mătăsari, i s-a făcut rău, fiind în stare de inconştienţă. În urma manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical sosit la faţa locului, a fost constatat decesul bărbatului. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei", au informat reprezentanţii IPJ Gorj.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Reprezentanţii Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj au transmis că evenimentul se află în curs de cercetare. La faţa locului s-a deplasat o echipă de control în vederea efectuării cercetării şi urmează stabilirea împrejurărilor şi a cauzei care a dus la decesul victimei.

"Din primele cercetări a reieşit faptul că, în timp ce executa sarcini de muncă, victimei i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. S-au efectuat procedurile de resuscitare de către cadrele medicale, fiind constatat decesul victimei. Evenimentul s-a petrecut în Cariera Jilţ Nord, pe traseul Transportorului cu bandă T 142, chiar sub staţia de întoarcere a T 142", au transmis cei de la ITM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.