Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajați ai penitenciarelor Mărgineni şi Deva confirmaţi cu coronavirus

penitenciare.info
penitenciar puscarie info

Un angajat al Penitenciarului Mărgineni şi un angajat de la Penitenciarul Deva au confirmaţi cu coronavirus. Cei doi lucrau în sectorul operativ, dar au purtat echipament de protecţie, potrivit news.ro.

”Vă informăm că un angajat al Penitenciarului Mărgineni şi un angajat al Penitenciarului Deva au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţiştii de penitenciare au exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea echipamentului de protecţie”, a transmis, duminică, Administraţia NAţională a Penitenciarelor.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

Sursa citată a prezicat că, din primele verificări, în niciuna dintre cele două unităţi penitenciare, nu a fost identificată simptomatologie specifică COVID-19 în rândul deţinuţilor, aceştia fiind monitorizaţi de către personalul medical.

”Angajaţii identificaţi contacţi au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu. Totodată, spaţiile de lucru au fost dezinfectate. În continuare, se aplică recomandările Direcţiilor de Sănătate Publică competente şi metodologia de intervenţie a sistemului penitenciar”, a mai transmis ANP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.