Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajați Ferma Dacilor, la poliție: 'În mansardă erau reșouri' (surse)

ISU
ferma dacilor

Angajați ai Fermei Dacilor le-au declarat polițiștilor care anchetează producerea incendiului că la mansarda complexului turistic se aflau mai multe reșouri, a transmis miercuri Antena 3, citând surse din anchetă.

Se conturează, astfel, ideea unui scurtcircuit. Conform sursei citate, angajații Ferma Dacilor le-au spus anchetatorilor că inclusiv rude ale patronului complexului ar fi solicitat reșouri pentru mansardă spunând că nu era suficient de cald.

A şaptea victimă carbonizată, un minor, a fost găsită miercuri de pompieri, la peste 24 de ore de la momentul izbucnirii incendiului devastator de la pensiunea aflată în satul prahovean Tohani.

Cazul a fost preluat de către un procuror criminalist, iar cauza incendiului va fi stabilită în cadrul anchetei. Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că anchetatorii nu exclud nicio variantă, fiind luate în calcul atât izbucnirea focului ca urmare a unei acţiuni intenţionate, cât şi varianta unui accident.

Fostul criminalist Tudorel Butoi e sigur că focul devastator de la Ferma Dacilor a fost pus. „Nimeni nu va putea vreodată să mă convingă că nu e mână criminală”, a indicat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.