Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A vrut să dea lovitura, însă a dat chix: un curier din Constanța a înscenat că a fost jefuit de 80.000 lei

Radu Pop
wall-street.ro
curier

Angajatul unei firme de curierat a fost reţinut de poliţişti după ce a furat suma bani încasaţi de la clienţi, înscenând apoi că a fost jefuit de către persoane necunoscute, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, potrivit Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de inducere în eroare a poliţiştilor şi delapidare, în urma unei percheziţii la locuinţa acestuia.

Potrivit IPJ Constanţa, pe 28 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 50 de ani, cu privire la faptul că, în noaptea de 27/28 septembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin spargerea unui geam, în autoutilitara sa, care se afla parcată în municipiul Constanţa. Din autovehicul ar fi fost sustrasă o sacoşă cu 80.000 de lei, bani reprezentând încasările unei firme de curierat, bărbatul fiind colaborator al societăţii comerciale respective.

"În urma investigaţiilor desfăşurate de poliţişti ai Poliţiei Municipiului Constanţa - Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, a reieşit faptul că aspectele formulate de către bărbat în plângerea sa nu sunt reale. Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în cauză şi-a însuşit, în interes personal, suma de 80.000 de lei, acesta fiind cel care, de fapt, a spart geamul autoutilitarei, în vederea producerii de probe nereale", se mai precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.