Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angel Tîlvăr: `Felicitări Maia Sandu! Susțin în continuare parcursul european al Moldovei`

Angel Tilvar

Președintele Comisiei pentru afaceri europene, Angel TÎLVĂR: Felicitări Maia Sandu! Susțin în continuare parcursul european al Moldovei.

Rezultatul obținut de Maia Sandu în alegerile prezidențiale din 15 noiembrie 2020 reprezintă un pas hotărât pe drumul european al Republicii Moldova, parcurs pe care sper că toate forțele politice din România vor continua să-l sprijine.

Semnificația victoriei este cât se poate de clară: cetățenii moldoveni își doresc un prezent și un viitor în marea familie europeană, iar mobilizarea uimitoare la vot, în special a tinerilor, demonstrează puterea acestei dorințe de schimbare, pe calea modernizării și a consolidării democratice, alături de UE.

Am încredere că noua conducere a Republicii Moldova va genera demersurile potrivite pentru o mai mare apropiere de Uniunea Europeană, prin politici și reforme curajoase, pentru consolidarea unei democrații durabile în Republica Moldova, spre viitorul pe care moldovenii îl merită.

Am încredere că aderarea la setul de valori pe care le promovează Uniunea Europeană se produce într-o manieră convingătoare și ireversibilă.

Totodată, mesajele puternice ale liderilor europeni de la Bruxelles în sprijinul președintelui ales sunt un semnal promițător în sensul intensificării relațiilor dintre Republica Moldova și Uniune, pentru ca visul european al Moldovei să se transforme, cât mai curând posibil, în realitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.