Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angel Tîlvăr în cadrul AP NATO: `Primăvara arabă a subliniat încă o dată vocația NATO, ca alianță pentru pace și stabilitate`

Angel Tilvar

Senatorul Angel Tîlvăr, președinte de comisie în cadrul Adunării Parlamentare a NATO, a afirmat, după seminarul online ”10 ani de Primăvară Arabă”, organizat de AP NATO, că ”a fost un bun prilej de a evalua realizările și de a reflecta în ceea ce privește viitorul.

România a dezvoltat relații de lungă durată cu state din regiune, arătând solidaritate și determinare și pledând pentru implicarea Alianței Nord-Atlantice în regiune, pentru a sprijini stabilitatea și combaterea terorismului.

Cred că trebuie să continuăm asistența și sprijinul pentru partenerii din regiune în concordanță cu expertiza noastră și cu nevoile din zonă.

Totodată, pledez pentru creșterea dialogului politic și al consultărilor la toate nivelurile, pentru o mai bună înțelegere a realităților din regiune.

Este nevoie de câteva elemente cheie, care să fie folosite cu maxim de eficacitate. Acestea sunt: interoperabilitate, managementul crizelor, prevenție, coordonare și coerență.

Nu în ultimul rând, diplomația publică și comunicarea, nu trebuie să-și micșoreze relevanța.

România a fost și va continua să fie un partener activ în regiune, menținându-și implicarea în eforturile Alianței de a contribui la consolidarea proceselor democratice”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.