Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angela Merkel îl face praf pe omul lui Donald Trump: 'Nu duce la nimic bun'

www.thegatewaypundit.com
Trump Merkel

Guvernul federal german a denunţat miercuri comparaţia făcută de purtătorul de cuvânt al Casei Albe, între preşedintele sirian Bashar al-Assad şi Adolf Hitler, informează AFP.

'Orice comparaţie între situaţiile actuale şi crimele naţional-socialismului nu duce la nimic bun', a declarat, în timpul unei conferinţe de presă, Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al Angelei Merkel, scrie agerpres.ro.

Citește și: Victoria Beckham a început să-și vândă hainele în supermarketuri

Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei americane, a provocat o controversă, marţi, după ce a declarat, în timpul unui briefing, că 'în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial nu s-au folosit arme chimice' şi că nici măcar 'o persoană atât de abjectă precum Hitler nu a căzut atât de jos încât să folosească arme chimice'.

În urma indignării provocate de declaraţiile sale, Sean Spicer şi-a cerut ulterior scuze pe CNN şi a admis că 'a făcut din eroare un comentariu nepotrivit şi lipsit de sensibilitate cu privire la Holocaust'.

Citește și: Holograma lui Stephen Hawking a apărut la Hong Kong / VIDEO

La 4 aprilie, un presupus atac chimic a lovit localitatea rebelă Khan Shaykhun, în nord-vestul Siriei, omorând cel puţin 87 de civili, dintre care 31 de copii. Atacul a fost atribuit de rebeli şi ţările occidentale, inclusiv de Statele Unite, regimului al-Assad care a dezminţit orice implicare.

Ca represalii, Statele Unite au efectuat în cursul nopţii de 6 spre 7 aprilie lovituri cu rachete Tomahawk asupra unei baze a armatei siriene, de unde, potrivit administraţiei americane, ar fi fost lansat atacul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.