Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angela Merkel susține că pandemia va fi depăşită mai rapid dacă ţările colaborează în gestionarea acestei crize

angela merkel

Pandemia de coronavirus va fi depăşită mai rapid dacă ţările colaborează în gestionarea acestei crize, afirmă cancelarul Germaniei, Angela Merkel, pledând pentru îmbunătăţirea procedurilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

"Organizaţia Mondială a Sănătăţii este instituţia globală legitimă în care se întâlnesc toate mecanismele. Aceasta fiind situaţia, trebuie să ne gândim cum putem îmbunătăţi funcţionarea OMS", a declarat Angela Merkel, citată de agenţia de presă Reuters, potrivit mediafax.ro.

Vezi și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL .

Cancelarul Germaniei a subliniat că nicio ţară nu poate depăşi pandemia de una singură. "Sunt convinsă că vom depăşi această pandemie. Cu cât vom colabora mai mult la nivel internaţional, cu atât vom depăşi această criză mai rapid", a apreciat Angela Merkel.

La nivel mondial s-au înregistrat până în prezent 4,73 milioane de cazuri de coronavirus şi 315.488 de decese, conform datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins (SUA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.