Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești proaste pentru Angelina Jolie! Ce a decis instanța cu privire la custodia copiilor

www.enational.ro
Bradd Pitt Angelina Jolie copii

Angelina Jolie a fost somată de judecătorul care se ocupă de cazul ei de divorț să îi permită lui Brad Pitt să stea mai mult cu copiii lor, în caz contrar, actrița americană riscând să piardă custodia fizică a acestora, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au separat în septembrie 2016, dar încă nu au reușit să-și rezolve toate problemele și să divorțeze. În primele luni după ce s-au separat, Jolie a decis să îi țină pe cei șase copii ai lor departe de Pitt. La acel moment, presa internațională vorbea despre dependența de alcool a lui Brad Pitt, care l-ar fi determinat să aibă un comportament violent față de copii.

O sursă a declarat că Brad Pitt a făcut terapie la psiholog după ce s-a despărțit de Angelina Jolie.

De altfel, starul a recunoscut anterior că una dintre problemele care au dus la destrămarea căsniciei sale a fost consumul de alcool.

În lunile care au urmat, însă, situația a părut să se îmbunătățească. Brad Pitt a fost văzut vizitându-și copiii la domiciliul viitoarei foste soții, motiv pentru care presa a scris că cei doi s-ar fi împăcat. Informația a fost infirmată însă de cei doi.

Potrivit unor documente depuse recent în instanță, judecătorul care se ocupă de divorțul celor doi consideră că Brad Pitt ar trebui să aibă un acces mai mare la micuți, fiind "primordial ca fiecare dintre cei șase copii ai cuplului să aibă o relație sănătoasă și profundă cu mama și tatăl lui".

Citește și: Co-fondatorul GUESS a demisionat din funcția de președinte executiv în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală

Judecătorul a propus mai multe măsuri, printre care dreptul de vizită prelungit pentru actor în perioada vacanței de vară, dreptul copiilor la convorbiri telefonice cu acesta ori de câte ori doresc și interdicția impusă Angelinei de a verifica mesajele pe care Brad le trimite micuților.

În caz contrar, actrița poate pierde custodia fizică a copiilor.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorț, Jolie a cerut custodia celor șase copii ai lor, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.