Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anghel Iordănescu, după Franța - România 2-1: E dureros și trist

romania franta euro

România a deschis Campionatul European de Fotbal cu un meci reușit în fața gazdei, Franța, dar cu un rezultat care nu ne-a fost favorabil. Francezii au marcat cu două minute înainte de final golul victoriei, iar la primul gol, românii au cerut fault la Tătărușanu. Anghel Iordănescu îi laudă pe tricolori, dar spune că urmează două meciuri ce ne pot califica, cele cu Elveția și Albania.

”Aș vrea să spun că am făcut o partidă bună, am avut situații de a marca. O situație fantastică a lui Stancu, am avut și momente mai puțin inspirate. Și în startul reprizei a doua am fi putu deschide scorul și altul ar fi fost jocul.

Aș vrea să îi felicit pe jucători pentru că au pus în practică planul tactic pe care l-am discutat și impus dinaintea partidei, am avut o bună organizare. Nu știu dacă a fost fault la primul gol marcat de francezi. Am avut o evoluție bună, e dureros și trist să pierdem în minutul 88 după ce am arătat atâta generozitate la efort. Trebuie să ne recuperăm fizic și mental. Ne așteaptă două jocuri importante pentru soarta calificării, sper să avem același joc cu Elveția.

Am trecut pe lângă un rezultat pozitiv. Dacă ați fi intrat în cabină, după meci, ați fi văzut că toți jucătorii erau extrem de triști, cu capetele plecate. Le mulțumim suporterilor, sprijinul lor a însemnat enorm pentru noi când am fost în dificultate.”, a spus Anghel Iordănescu la PRO TV după primul meci de la Euro 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.