Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANI a dat-o pe mâna procurorilor pe directoarea Teatrului Municipal Bacovia din Bacău

judecator justitie

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău cu privire la posibila săvârşire a infracţiunii de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane de către actriţa Noemi Eliza Judeu, manager al Teatrului Municipal "Bacovia" din Bacău, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al ANI, în exercitarea funcţiei de manager interimar/manager al Teatrului Municipal "Bacovia" din Bacău, Noemi Eliza Judeu a încheiat trei contracte de prestări servicii de publicitate (în data de 30 august 2016, respectiv 9 noiembrie 2018) cu o societate în cadrul căreia soţul său deţinea la momentul încheierii contractelor calitatea de angajat, ulterior acesta fiind numit în funcţia de "director programe", prin actul adiţional din data de 27 martie 2019 la contractul individual de muncă din data de 13 martie 2015.

ANI susţine că există indicii privind săvârşirea de către actriţa Noemi Eliza Judeu a infracţiunii de "folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane", prevăzute de art. 301, alin. (1) din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.