DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

ANI dă un nou tun - 5 persoane în stare de incompatibilitate sau conflict de interese

romaniatv.net
ani sigla

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate sau conflictul de interese de natură administrativă, în cazul cinci persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, după cum urmează:

DUMITRIU MONICA-LOREDANA,

Director adjunct la Direcția supervizare sistem, în cadrul  Agenției Naționale pentru Achiziții Publice

INCOMPATIBILITATE

Persoana evaluată  a participat la alegerile parlamentare din data de 06 decembrie 2020, pentru funcția de deputat în Parlamentul României, deși avea obligația de a-și suspenda raportul de serviciu pe perioada desfășurării campaniei electorale și până în ziua ulterioară alegerilor, încălcând prevederile art. 97, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

BOȚA IOAN DUMITRU,

Director executiv în cadrul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Sibiu

INCOMPATIBILITATE

În perioada 02 iulie 2018 – 10 iunie 2020 în care raportul de serviciu din cadrul Agenției Județeane pentru Plăți și Inspecție Socială Sibiu a fost suspendat, a exercitat  funcția contractuală de director în cadrul Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” S.A. – Sucursala de Transport Sibiu, încălcând prevederile art. 94, alin. (1) și (2), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

MISAROȘI IOANA CARMEN,

Manager al Spitalului Municipal Lupeni, Jud.  Hunedoara

INCOMPATIBILITATE

În perioada 02 aprilie 2018 – 08 decembrie 2020,  a exercitat simultan funcția de manager al Spitalului Municipal Lupeni și calitatea de membru în Consiliul director al Asociației C.A.R. Retezatul Lupeni IFN,  încălcând prevederile art. 178, alin. (1), lit. a) și alin. (4) din Legea nr. 95/2006.

IONAC MIHAI EDMOND,

Șef secție Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara

CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV

În exercitarea funcției de medic șef secție Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara, societatea comercială în cadrul căreia persoana evaluată deține părți sociale împreună cu soția, a încheiat la data de 28 ianuarie 2019, un contract de prestări servicii cu spitalul în cadrul căruia IONAC MIHAI EDMOND exercită funcția de conducere.

 

Persoana evaluată a încălcat prevederile art. 178, alin. (2), lit. a) și art. 185, alin. (15)  din Legea nr. 95/2006.

PETRARIU NARCISA CONSTANȚA,

Șef al Serviciului Economic din cadrul Primăriei Orașului Recaș, Jud. Timiș

INCOMPATIBILITATE

În perioada 08 martie 2011 – 31 octombrie 2018, s-a aflat în raporturi ierarhice directe cu soțul său, referent superior în cadrul Compartimentului economic al Primăriei orașului Recaș, aflat în subordinea directă a Serviciului Economic, încălcând astfel prevederile art. 95, alin. (1) și alin. (3) din Legea nr. 161/2003.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.