Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Ani de zile m-am chinuit cu dureri' - Despre cum a fost salvat un pacient

Radu Pop

Hernia de disc lombară este o afecțiune tot mai frecvent întâlnită, generată de deplasarea discurilor intervertebrale, care provoacă dureri puternice, afectarea serioasă a mobilității și, în cazuri mai grave, amorțirea și chiar paralizia membrelor.

În lipsa tratamentului potrivit, simptomele se agravează, iar multe persoane amână prezentarea la medic, sperând că problemele vor dispărea de la sine. La fel a procedat și Paul, un pacient care, deși avea dureri intense de ani de zile, s-a programat la medic abia în momentul în care i-a amorțit un picior.

„Ani de zile m-am chinuit cu dureri în zona lombară. Într-o dimineață, mi-a amorțit piciorul drept până la vârful degetelor și am început să am dureri cumplite”, își amintește Paul, care, în cele din urmă, s-a prezentat la un consult de specialitate, la Dr. Ovidiu Grămescu, medic primar, șeful Secției de Neurochirurgie din Spitalul Clinic SANADOR.

După investigații amănunțite, Paul a primit diagnosticul de hernie de disc masivă la nivelul vertebrelor L4-L5. Operația a avut loc în scurt timp și a fost un succes, pacientul recuperându-se foarte ușor, cu rezultate remarcabile, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

„Când mi-am revenit din anestezie, durerile dispăruseră, iar la scurt timp a dispărut și amorțeala. Sunt peste doi ani de la operație și nu am mai avut nicio problemă. Funcționez normal, fără dureri, fără parestezie sau orice altă sechelă. Dr. Ovidiu Grămescu este un om integru, are expertiză extraordinară, caută binele pacientului și este foarte disponibil când sunt întrebări sau urgențe”, povestește Paul.

La Spitalul Clinic SANADOR, pacienții cu afecțiuni cranio-cerebrale și vertebro-spinale sunt tratați în condiții de maximă siguranță în Departamentul de Neurochirurgie, de medici foarte bine pregătiți, cu stagii de pregătire în centre de referință din străinătate și cu o îndelungată experiență în domeniu.

„Pe lângă experiența vastă și iscusința profesională excelentă a doctorului Ovidiu Grămescu, la Spitalul Clinic SANADOR am avut parte de o îngrijire impecabilă din partea celorlalți medici din echipă, cât și a personalului auxiliar, iar condițiile au fost cât se poate de confortabile, dotarea spitalului fiind modernă, cu tehnologie de vârf, conform normelor internaționale actuale de igienă și funcționalitate”, conchide pacientul.

La Spitalul Clinic SANADOR, medicii neurochirurgi efectuează intervenții complexe, cu rezultate deosebite, secția de Neurochirurgie fiind dotată cu tehnologii de top și aparatură performantă – microscoape operatorii Zeiss Kinevo 900, sisteme de neuronavigație și de aspirație tumorală cu ultrasunete. De asemenea, pacienții au acces la investigații imagistice moderne, realizate cu echipamente de ultimă generație, RMN 3 Tesla și CT 128 slice, esențiale pentru stabilirea unui diagnostic rapid și precis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.