Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANI: Directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bihor, în conflict de interese

integritate

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a stabilit că Daniela Sanda Mercea, director executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bihor, s-a aflat în conflict de interese, după ce a semnat o dispoziţie de plată către o firmă unde soţul ei este acţionar.

Potrivit unui comunicat ANI remis ȘTIRIPESURSE.RO, în calitate de director executiv, Daniela Sanda Mercea a semnat o dispoziţie de plată în baza căreia s-a achitat o sumă din casieria instituţiei către SC Mardan Exim SRL Oradea, în cadrul căreia soţul ei deţinea calitatea de asociat cu o cotă de 50% părţi sociale.

ANI a mai constatat starea de incompatibilitate şi existenţa conflictului de interese în cazul altor trei funcţionari.

Citește și: Vreme total surprinzătoare în România: Meteorologii anunță temperaturi incredibile pentru weekend

Astfel, Vasile Chiricu, consilier în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Călăraşi - Centrul Local Lehliu Gară, a fost declarat în conflict de interese, deoarece, în perioada exercitării funcţiei de şef birou la APIA - Lehliu Gară, a aprobat plata unor sume către fiul său.

Ion Marin, funcţionar în cadrul Primăriei comunei Buzoeşti, judeţul Argeş, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 11 mai - 31 octombrie 2012, deoarece a deţinut simultan calităţile de funcţionar, candidat la alegerile locale din anul 2012 şi consilier local, anunță Agerpres.

Titus Tiberiu Ştefănescu, funcţionar în Primăria Aiud, judeţul Alba, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 1 noiembrie 2013 - 1 mai 2014, întrucât a deţinut simultan funcţia de expert al Direcţiei Tehnice - Compartimentul strategii de informatizare din cadrul Primăriei Aiud şi cea de expert IT în cadrul aparatului tehnic al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară "Alba de Jos".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.