Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANI la Primăria Capitalei: Fostul director al Administraţiei Străzilor, în incompatibilitate

integritate

Agenţia Naţională de Integritate a stabilit că Răzvan Mihăilescu, fost director general al Administraţiei Străzilor Bucureşti, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada aprilie 2019 - aprilie 2020.

"În perioada 1 aprilie 2019 - 8 ianuarie 2020, respectiv 11 ianuarie - 12 aprilie 2020, în calitate de funcţionar public, având raportul de serviciu cu Primăria Municipiului Bucureşti suspendat, a exercitat funcţia de director general în cadrul Administraţiei Străzilor Bucureşti, serviciu public de interes local, cu personalitate juridică, finanţat integral din bugetul local al Municipiului Bucureşti. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispoziţiile art. 94 alin. (1) şi alin. (2) lit. c) din Legea nr. 161/2003", se arată într-un comunicat al ANI.

De asemenea, ANI a stabilit că un fost director în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale - Carmen Tanasă - s-a aflat în conflict de interese.

Potrivit ANI, în perioada în care exercita funcţia de director în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale - Direcţia Economico-Financiară, Resurse Umane şi Administrativ, având un interes personal de natură patrimonială, Carmen Tanasă a semnat ordinele privind detaşarea soţului ei de la o societate comercială la Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.