Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANI pierde razboiul cu Lucia Hossu Longin

lucia hossu longin

ANI a pierdut razboiul cu Lucia Hossu Longin, realizatoarea TV cunoscuta pentru documentarul Memorialul Durerii. ICCJ s-a pronuntat in urma cu putin timp si a respins acuzatiile aduse de ANI.

"Beneficiasem de o soluţie definitvă a Curţii de Apel Bucureşti (Sentinţa nr. 1613 din 16 mai 2013), dar ANI a făcut recurs care s-a judecat la termenul final în 31 martie a.c. la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal, dosar nr. 8479/2/2012. Înalta Curte a respins ca neîntemeiat recursul formulat de ANI.

Nu cred că legiuitorul a iniţiat Legea ANI ca să pedepsească opozanţii lui Traian Băsescu (cercetarea şi evaluarea mea s-a produs imediat după ce mi-am exprimat public, la Antena 3 rezerve faţă de anumite procese care aveau ţinte politice).

Mi-au fost terfelite buna credinţă şi onoarea prin imaginarea unui fals conflict de interese şi generarea ipotetică a unui pericol de săvârşire din partea mea a unor fapte de corupţie", a precizat Lucia Hossu Longin pe pagina sa de Facebook.

Ea s-a aratat extrem de emotionata de aceasta victorie, dar si marcata de cei cinci ani petrecuti prin instante.

"A durat 5 ani de la prima evaluare. Au fost 5 ani extrem de grei, de zbucium sufletesc. Puteam sa ma aleg cu pierderea dreptului de a avea o demnitate publica cand eu eram evident nevinovata. Cinci ani ne-am judecat pentru un conflict care nu a existat. După cinci ani de hărţuire, războiul ANI cu subsemnata a luat sfârşit", a spus Longin la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.