Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANI: Trei agenţi de poliţie, averi nejustificare de sute de mii de euro

integritate, ani

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate de către 3 agenţi de poliţie, relevă un comunicat. 

"Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 544.498 Lei (aprox. 137.105 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate împreună cu familia de către Valentin Titus Muntean, agent de poliţie de frontieră în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Timiş, în perioada 24 august 2002 - 31 decembrie 2010", informează ANI. 

Potrivit sursei citate, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timişoara, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Valentin Muntean în perioada 24 august 2002 - 31 decembrie 2010. 

De asemenea, ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 551.575 lei (aprox. 152.369 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Hristache Trofin şi Gabriela Irenne Trofin, agenţi de poliţie în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în perioada exercitării funcţiei publice. 

"Având în vedere cele de mai sus, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Hristache Trofin şi Gabriela Irenne Trofin în perioada exercitării funcţiei publice", se arată în comunicatul ANI. 

Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris, adaugă ANI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.