Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANI vs Iohannis la un pas de decizie. Reacția prezidențiabilului ACL

"Războiul" dintre ANI și Klaus Iohannis a intrat pe turnantă. În timp ce Agenția susține că totul se poate rezolva foarte repede, președintele PNL insistă că un prim termen de judecată în speța în care este implicat va fi fixat abia după alegerile prezidențiale... foarte posibil în 2015.

"Agenția Națională de Integritate a primit Raportul ÎCCJ vineri. Tot vineri am transmis instanței supreme punctul de vedere al instituției în conformitate cu Noul cod de procedură civilă. Raportul a fost comunicat ambelor părți. La expirarea termenului de 10 zile din momentul comunicării raportului completului se poate întruni și decide în conformitate cu prevederile noului Cod.", a declarat azi șeful ANI, Horia Georgescu la sfârșitul unei conferințe despre lupta împotriva corupției.

Replica șefului PNL a venit la doar câteva ore distanță: "Termenul la ICCJ va fi binușor după alegeri.", a spus Iohannis la o dezbatere cu bloggerii bucureșteni.

stiripesurse.ro vă prezintă în exclusivitate Punctul de vedere al ANI la Raportul ICCJ privind admisibilitatea recursului care a fost deja depus la instanță - vezi foto.

Citeste si: EXCLUSIV ICCJ: In Cazul Iohannis ar putea exista starea de incompatibilitate/ document

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.