Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Animația 'Ralph rupe netu' se menține pe primul loc în box office-ul nord-american

Action News Now
Box office

Animația "Ralph rupe netu'/ Ralph Breaks the Internet" se menține pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru a treia săptămână consecutiv, cu încasări de 16,14 milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit boxofficemojo.com, scrie Mediafax.

În filmul regizat de Rich Moore și Phil Johnston, Ralph, cunoscutul protagonist al unui joc video, și Vanellope von Schweetz, prietena sa îndărătnică, întorc pe dos internetul în căutarea unei soluții care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.

Următoarele cinci locuri din box office-ul nord-american de weekend sunt nemodificate.

Astfel, pe poziția a doua a box office-ului nord-american se află lungmetrajul de animație "The Grinch", de Yarrow Cheney și Scott Mosier, cu o tematică dedicată Crăciunului, care a avut încasări de 15,17 milioane de dolari.

Pe poziția a treia se află "Creed II", care a avut încasări de 10,32 de milioane de dolari. În "Creed 2", de Steven Caple Jr., Florian Munteanu interpretează rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, pe care Dolph Lundgren îl reia, la 33 de ani de la prestația din "Rocky IV". Era și pelicula în care Ivan Drago îl omora, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din pelicula "Creed", lansată în 2015.

Pe locul al patrulea se menține "Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", de David Yates, care a avut încasări de 6,8 milioane de dolari. Al doilea film dintr-o serie inspirată din franciza "Harry Potter", bazată pe romanele lui J. K. Rowling, "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" îi are în rolurile principale pe Katherine Waterston, Johnny Depp, Zoë Kravitz, Ezra Miller, Eddie Redmayne și Jude Law.

Citește și: Experţii de la Ostereo au găsit formula pentru single-ul perfect de Crăciun

"Bohemian Rhapsody", despre viața lui Freddie Mercury și legendara trupă rock Queen, se menține pe locul al cincilea, cu încasări de 6 milioane de dolari de vineri până duminică. Producția Fox/New Regency "Bohemian Rhapsody", de Bryan Singer și Dexter Fletcher - care urmărește povestea trupei Queen din anii 1970 până la momente memorabile precum concertul susținut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985, de pe stadionul Wembley din Londra -, a fost întâmpinată cu cronici amestecate, însă actorul Rami Malek este văzut ca un candidat la Oscaruri pentru interpretarea celebrului muzician Freddie Mercury.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârșitul săptămânii trecute este completat de "Instant Family", de Sean Anders (5,6 milioane de dolari), "Green Book", de Peter Farrelly (3,93 milioane de dolari), "Robin Hood", de Otto Bathurst (3,58 de milioane de dolari), "Diavolul în carne și oase/ The Possession of Hannah Grace", de Diederik Van Rooijen (3,17 milioane de dolari), și "Văduve/ Widows", de Steve McQueen (3,1 milioane de dolari).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.