Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANM, progoză de ULTIMĂ ORĂ - Cod galben de ninsori în mai multe județe din țară

METEO
meteo alert

Vești proaste de la ANM. Administrația de Meteorologie a emis cod galben de ninsori pentru mai multe județe din România. Avertizarea e valabilă de luni seară până miercuri și vizează județele Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara , Bacău, Vrancea și Buzău.

"Interval de valabilitate: 11 februarie, ora 22 - 13 februarie, ora 02. Fenomene și zone vizate: ninsori importante cantitativ, strat consistent de zăpadă și viscol în zona montană

În intervalul menționat în zona montană vor fi ninsori importante cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500 m, unde temporar rafalele vor depăși 80...90 km/h și va fi viscol", potrivit ANM.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake'

Administrația de Meteorologie a emis prognoza și pentru Capitală.

Cerul va fi mai mult noros în Capitală în intervalul 11 februarie 2019, ora 20:00 - 12 februarie 2019, ora 8:00, iar în cea de-a doua parte a nopţii, trecător, va ploua slab, potrivit prognozei speciale emise luni de Administraţia Naţională pentru Meteorologie pentru municipiul Bucureşti.

În intervalul respectiv, vântul va deveni moderat, cu rafale de până la 30 - 35 km/h, iar temperatura minimă va fi de 2 - 4 grade.

De asemenea, în perioada 12 februarie 2019, ora 8:00 - 13 februarie 2019, ora 10:00, vremea va fi închisă şi se va răci. Ziua, temporar, va ploua, iar în cursul nopţii, treptat, ploaia se va transforma în ninsoare şi este posibil să se depună strat de zăpadă de până la 2 - 5 centimetri.

Vântul va sufla moderat în cursul zilei, cu rafale de până la 35 - 40 km/h, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minima se va situa în jurul valorii de -1 - 0 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.