Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANM a reactualizat prognoza meteo pentru Crăciun: Temperaturile iau o turnură neașteptată

stiripesurse.ro
prognoza meteo temperatura

Veste uriașă de la ANM. După un mic episod de răcire, vremea se încălzește neașteptat de mult. Cei care sperau la un Crăciun ca pe vremuri, cu ninsoare, vor fi dezamăgiți, însă cei care iubesc plimbările în temepraturi primăvăratice au toate motivele de bucurie.

După episodul de iarnă, vremea intră într-un proces de încălzire accentuată.

"Vom observa o încălzire în toate regiunile, dar pentru că vorbim despre o situație în care presiunea atmosferică va fi din ce în ce mai ridicată, mai ales la deal și la munte, pe cele mai înalte creste se va simți încălzirea", a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, directorul ANM, Florinela Georgescu.

Timp de trei zile, luni, marți și miercuri, vor fi maxime de 14-15 grade, în zona deluroasă a Olteniei și Munteniei, cu precădere temperaturi de 13 grade în zonele deluroase din Banat.

Încălzirea se va resimți în toată țara, temperaturile în general vor fi peste 10 grade, exceptând Transilvania, mai ales zonele joase, unde temperaturile maxime vor porni de la 3-5 grade, a mai spus meteorologul.

Vremea va fi destul de schimbătoare, în această săptămână. După trei zile cu temperaturi foarte ridicate, de joi așteptăm o schimbare. Temperaturle scad, apar precipitațiile mixte și ninsorile, mai puțin în sudul și în estul țării. "Acest proces mai rece și cu ceva precipitații va ține până sâmbătă, când este posibil ca temperaturile să crească iar, mai ales duminică. E posibil ca ziua de Crăciun să fie una destul de caldă", a mai spus meteorologul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.