Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANM: Cod GALBEN de ploi, lapoviță și ninsori

ploi

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ploi, precipitatii mixte si ninsoare, valabil pentru centrul, nordul, nord-estul si sud-vestul tarii, care intra în vigoare pe 23 martie la ora 08.00 si expira pe 24 martie la ora 11.00.

Meteorologii avertizeaza ca vor fi ploi, iar în noaptea de miercuri spre joi (23/24 martie) si în prima parte a zilei de joi (24 martie) în estul si în sud-estul Transilvaniei, precum si în nordul si vestul Moldovei, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare.

În zona montana vor predomina ninsorile, mai abundente în Carpatii Meridionali si Orientali, unde se va depune strat nou de zapada.

În sudul Banatului, zona deluroasa din Oltenia, Muntenia si sudul Moldovei se vor cumula 25...30 l/mp si pe arii restrânse 40...50 l/mp.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, citata de Mediafax, în sudul si sud-estul teritoriului, inclusiv în zona municipiului Bucuresti, se vor totaliza 15...25 l/mp, vântul se va intensifica si temporar vor fi rafale de peste 50...60 km/h.

Vremea va deveni rece pentru ultima decada a lunii martie în majoritatea zonelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.